• Garage: ma - vr 8:30 - 18:30 & za 8:30 - 13:30 ⎮ Wasstraat: ma - vr 8:30 - 18:30, za 8:30 - 16:30 & zo 8:30 - 13:30
  • Rode Kruisstraat 22, 3550 Heusden-Zolder
  • +32 11 571147

PRIVACY & COOKIEBELEID

Temur bvba respecteert je privacy en al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De verwerking van persoonsgegevens geschiedt altijd op een manier die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (verordening EY 2016/679, hierna AVG) en eventuele andere wet- en regelgeving daaraan stelt.

In onze Privacyverklaring wordt in meer detail uiteengezet hoe Temur bvba met dergelijke gegevens omgaat. Deze privacyverklaring is opgedeeld in een algemeen deel, de website en de nieuwsbrief van Temur Bvba.

Algemeen
Over Temur bvba
Temur bvba biedt alles voor je auto onder één dak: van kwalitatief onderhoud van alle automerken en professionele herstellingen conform de vereisten van de constructeurs tot een ruime keuze aan kwaliteits- en budgetbanden, van een hypermoderne en milieuvriendelijke wasstraat tot de verkoop van top-occasies. Temur bvba heeft als doel alle zorgen omtrent jouw passie voor je wagen, te ontlasten.

Gegevens Temur bvba
Temur bvba
Rode Kruisstraat 22-24
3550 Heusden-Zolder
BTW BE0461.431.179
Telefoon: +32 (0)11 57 11 47
E-mail: info@temur.be

Verwerking persoonsgegevens
Temur bvba verwerkt persoonsgegevens van jou als klant doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens aan ons verstrekt. Er worden geen bijzondere of gevoelige persoonsgegevens bijgehouden. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

  • Bedrijfsgegevens
  • Voornaam
  • Achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Merk en model wagen
  • Kilometerstand
  • Voorkeur banden

De hierboven genoemde persoonsgegevens worden verwerkt voor de volgende doelen:

  • Beantwoorden van vragen die via het antwoordformulier worden ingediend
  • Telefonisch contact ivm opvolging offertes en/of verkoopcontracten
  • Facturatie van onze diensten
  • Administratieve opvolging
  • Verzenden van nieuwsbrieven

 

Bewaartermijn
Temur bvba zal de verzamelde persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is, of wettelijk geregeld is, om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld. Hiervoor hanteren we een termijn van 3 jaar na laatste contact geïnitieerd door de klant/prospect.

Delen met derden
Temur bvba verstrekt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met organisaties die uw gegevens verwerken in onze opdracht sluit Temur bvba een verwerkingsovereenkomst (conform de regelgeving omtrent AVG) om te zorgen voor een eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Rol Temur bvba
Temur bvba verwerkt gegevens van haar klanten en is voor die gegevensverwerkingen verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de AVG.

Beveiliging
Temur bvba neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en andere ongewenste handelingen met persoonsgegevens tegen te gaan. Deze maatregelen zijn opgenomen in ons data security policy.

Recht op inzage, verbetering of verwijdering
Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Neem hiervoor contact op met Temur bvba via info@temur.be. Het is niet toegestaan om gegevens van andere personen in te zien.
Voor de persoonsgegevens waarbij Temur bvba niet optreedt als verwerkingsverantwoordelijke, dien je contact op te nemen met de klant van Temur bvba.

Cookies
Temur bvba gebruikt alleen technische en functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen er uitsluitend voor dat de website naar behoren werkt. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren voor jouw volgend bezoek. Temur bvba vraagt je hiervoor om toestemming op het moment dat je de website van Temur bvba bezoekt.

Je kan je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kan je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van de browser verwijderen.

Google Analytics
Op de website van Temur bvba wordt gebruik gemaakt van Google Analytics om te meten hoe vaak en op welke wijze de website wordt bezocht. Om deze meting te verrichten zal Google bepaalde informatie, zoals jouw IP-adres, opslaan op haar servers in de Verenigde Staten. De privacyverklaring van Google kan hier worden geraadpleegd. Temur bvba heeft Google in dit kader niet toegestaan om de verkregen informatie voor andere doeleinden te gebruiken dan voor de dienstverlening aan Temur bvba.

Facebook
De inhoud van sommige pagina’s binnen de website van Temur bvba kan worden gedeeld via Facebook. Bij het delen slaat Facebook cookies op op je computer. Facebook kan in dit geval tevens persoonsgegevens van je verwerken. Om na te gaan wat Facebook met deze gegevens kan doen, kan de privacyverklaring van Facebook worden geraadpleegd. Temur bvba heeft hier geen invloed op en draagt hiervoor geen verantwoordelijkheid.

Nieuwsbrief
Temur bvba stuurt op regelmatige basis een nieuwsbrief (e-mail) naar klanten, prospects en lezers van de verschillende magazines over nieuws over Temur, acties, de laatste trends en andere aanverwante zaken. Temur bvba voegt je slechts toe aan het contactenbestand als je daar expliciet toestemming voor gegeven hebt of wanneer je klant wordt van Temur bvba. Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee je je kunt afmelden. De database die hiervoor wordt gebruikt, wordt in geen enkel geval aan derden verstrekt.

Contactgegevens
Als je vragen hebt over onze privacyverklaring, neem dan contact op via info@temur.be. Aanvullende informatie over hoe we met persoonsgegevens omgaan kunt vinden in ons privacybeleid. Natuurlijk helpen we je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in de te dienen bij de Privacycommissie.

Temur maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren.
Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close